1. Van dresscode? Nem, nincs kötelező dresscode. Gyere abban, amiben jól érzed magad. Ha szeretnéd felkelteni mások érdeklődését, nyugodtan érkezhetsz szexi/fétis/elegáns ruhában. Átöltözési lehetőség és öltözőszekrények biztosítottak a helyszínen.

2. Kötelező másokkal játszanom? Nem, ez egy BDSM buli. A BDSM-ben pedig alapvető a kölcsönös beleegyezés. Ha szeretnél lehet csak nézelődni, beszélgetni és természetesen ha van kedved hozzá, és van, aki szimpatikus számodra, és te is neki úgy játszhattok is. Akár a közösségi térben nyilvánosan, akár elvonulva az egyik privát szobában.

3. Meg kell előre váltanom a jegyem az eseményeitekre? Nem, nálunk semmi sem kötelező így az elővételes jegy sem. Ugyanakkor az eseményeink teltházasak szoktak lenni, így ha nem szereted a felesleges, negatív izgalmakat, közel 10 évnyi szervezési tapasztalattal személy szerint ajánlom az elővételes jegyek megváltását.

4. Legyen tánc? Ha nem ismered a klasszikus videót táncról, zenéről és zárcsökkentésről, úgy mindenképp ajánlom megtekintésre. Természetesen nálunk is van aláfestő zene, de a hangsúly a beszégletésen, ismerkedésen, tanuláson és játékon szokott lenni. Ha szeretnél táncolni nyugodtan megteheted. Ha pedig elhozod a kedvenc zenéd pendrive-on, örömmel lejátszuk Neked!

5. Hányan szoktak lenni a bulikon? A rendszeres havi eseményinken átlagosan 6070 fő szokott részt venni.

6. Hozhatok be magammal ételt vagy italt?

A havi bulijainkon ital kapható a pultnál, így kérlek azt ne hozz magaddal. Az éves HunCon-on pedig rágcsálnivaló és melegszendvics is kapható. Miért a különbség? Mivel a HunCon nagyobb rendezvény, ezért azt másik helyszínen tartjuk, mint a havi eseményeinket.